• Noi lucrăm pentru Dvs.

 • Cum să devin client Terminal

Vă apreciem încrederea acordată.

Despre companie

În anul 2005, pe piața Republicii Moldova își dă start activității marketul „TERMINAL”. Acest micuț market s-a recomandat de la bun început cu prețuri competitive, astfel datorită tempoului dezvoltării sale rapide transformîndu-se pe parcurs într-un market angro&cu amanuntul de dimensiuni mari „TERMINAL”. În scopul diversificării portofoliului de produse cât și a calității lor , compania noastră începe importul de mărfuri din diverse țări ale lumii : Grecia, Rusia, Ucraina, China, Turcia, Polonia, Cehia și altele. Concomitent cu importul nostru din alte țări, începem o colaborare mult mai activă și cu reprezentanții locali ale unor branduri de talie mondială, cât și autohtonă precum ar fi : Procter&Gamble, Henkel, Unilever, Nivea, Reckitt Benckiser, Johnson’S, Schwarzkopf, Viorica, Colgate-Palmolive, etc.

Vezi panorama

Alături de Dvs.

Distribuire

Rețea largă

Marketul Terminal are peste 1.400 de clienți în toate teritoriile Republicii și mai departe. Numărul companiilor care colaborează cu noi crește în fiecare zi.

Soluția

Compania noastră propune o gamă largă de produse și mărfuri pentru toate tipurile de clienți: atât angro, cât și cu amănuntul.

Partener

În numele companiei noastre, Dumneavoastră ve-ți obține un partener sigur și strategic pentru o colaborarea reciprocă de încredere.

Pe parcursul a mai multor ani, datorită diversificării asortimentului de mărfuri, marketul „TERMINAL” nu și-a pierdut posibilitatea de-a oferi cumpărătorilor săi cele mai competitive prețuri de pe piață. Aici, fiecare client poate profita de mai multe reduceri și bonusuri plăcute. Totodată, la fiecare două săptămîni noi oferim reduceri generoase la anumite tipuri de produse selectate.

<
Buniri
Filiale
Personal experimentat
m 2
aria magazinelor

Clienții despre noi

Comentarii clienți

 • " Магазин большой, очень нравится, персонал обслуживает отлично, вещи качественные"

  Miroslava Statnic
  Bălți, Moldova.
 • "Este un magazin foarte bun. Are și o parcare încăpătoare."

  Ana Barbuta
  Bălți, Moldova.

Cum să devii Client Terminal

terminal

Un bonus plăcut pentru clienții noștri este și Card de Discount. Pentru a obține acest Card de Discount, valabil pentru marketul „TERMINAL”, este necesar de o singură ( 1) achiziție/cumpărătură în valoare de 1500 Lei. Beneficiul în urma obținerii acestei Card de Discount, permite posibilatatea la fiecare cumpăratură de către Dumneavostră a unor reduceri semnificative și la preturi angro.